Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » Prototypy a jiné unikáty na našich kolejích | předcházející | další |
Prototypy a jiné unikáty na našich kolejíchdolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
Archiv diskuse Prototypy a jiné unikáty na naši... do 28. 05. 2016 | Tajemný_em | 60 | 1 | 28-05-16 14:18 | |
Archiv diskuse Prototypy a jiné unikáty na naši... do 25. 09. 2016 | Vihorlat_snina | 60 | 1 | 25-09-16 04:58 | |
Archiv diskuse Prototypy a jiné unikáty na naši... do 22. 12. 2016 | Rosta_kolmix | 60 | 1 | 22-12-16 23:16 |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 165 Registrován: 5-2013 |
Stračena-slyšel jsem kdysi, že při sólo jízdě potřebuje pro zastavení z rychlosti 200km/hod asi 4 km. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10226 Registrován: 4-2003 |
Tak to omezení max rychlosti Lv jedoucích lokomotiv má více typů nemýlím-li se ... 363/150 ... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4429 Registrován: 5-2002 |
VENDA - Tak ono jsou to spíše odhady. Jde ale hlavně o to, že je to mašina bez EDB a navíc s obručovýma kolama. Tj. asi by nikdy nechtěl riskovat "vyzutí" za jízdy způsobené nějakým intenzivním brzděním špalíky... Jinak když už je tu řeč o mašinách VUZ, dnešní den se zapsal do historie firmy tím, že jsme vypravili první náš vlastní vlak coby dopravce na dráze celostátní - lokomotivu 740.420 jsem poslal na výlet z Velimi do Peček a zpět
www.prototypy.cz - Stránky, které vytváříte Vy všichni!
UPOZORNĚNÍ: Pokud najdete na stránkách O prototypech chybu, opravdu nepomůže, když budete po diskuzích šířit, že Kolmačka má toto a tamto špatně. Pomoci může jedině to, když mi napíšete CO je špatně a JAK je to správně... |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13368 Registrován: 5-2002 |
solo Lv nemá br%, tam je to jasný. v revozu se píše, že se soupravou vmax120 - gdyž vyjdou ty%
kolisti = piráti chodníků
<font color="ffff00">neosvětlený cyklista = žádný cyklista</font> jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 796 Registrován: 9-2011 |
Rosta kolmix Tak v tomto roku tých historických okamihov VUZ bolo viac... |
Moderátor Číslo příspěvku: 14950 Registrován: 11-2005 |
Jnd: Rychlostní omezení Lv vlaků již není předpisem stanoveno. Teoreticky může 160 km/h."Tak to omezení max rychlosti Lv jedoucích lokomotiv má více typů nemýlím-li se ... 363/150 ..." |
Předpis zněl jasně!
|
|
Neregistrovaný host 82.202.112.231 |
Opravdu? A co takhle předpis V15? Nechtěl bych takovou 162 brzdit Lv z konstrukční rychlosti... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4484 Registrován: 9-2011 |
Já teda nemám aktuální znění V15, ale ono se ve V15 někde mluví o maximálních rychlostech jednotlivých druhů vlaků??? |
Stenly
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 44 Registrován: 2-2016 |
Předpis zněl jasně?: A co takhle předpis V15 Mě se třeba V15 vůbec netankuje, ohledně brždění a stanovení brzdících procent vlaku mě zajímá D1 část šestá a předpis o brzdách dopravce. O maximální rychlosti jednotlivých druhů vlaků pojednává článek 2193. Předpis zněl jasně?: Nechtěl bych takovou 162 brzdit Lv z konstrukční rychlosti... Tak to nech brzdit někoho jinýho . Ubrzdit se to dá, začnu dřív. I tak narazím na rychlost stanovenou v SJŘ nebo Tabulkou 5. Hezký večer. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7426 Registrován: 5-2002 |
Tak to nech brzdit někoho jinýho [wink]. Ubrzdit se to dá, začnu dřív. No, a co když ten jiný pak narazí do mě? Například při výpadku EDB. V mladých telecích letech jsem zkoušel, jak brzdí přídavná brzda při překročení rozumných maxim (tedy více jak 100 km/h). Na řadách 240 i 781 vyloženě nebrzdila. Nemyslím si, že tomu je u řady 162, 163, 362, 363 jinak. |
Stenly
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 45 Registrován: 2-2016 |
Petr Šimral: Proto v mladých telecích letech nezkouším slepé uličky již probádané předchůdci, navíc doba těmhle experimentům nepřeje. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 7427 Registrován: 5-2002 |
A proto co neubrzdím vzduchem, to neexistuje. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 222 Registrován: 8-2007 |
dle předpisu lv až 160km/h, ale spočítej si brzdící procenta pro viz řadu v určitém režimu a dle tabulky pro daný úsek a vyjde ti rychlost lv vlaku s viz loko |
Moderátor Číslo příspěvku: 14955 Registrován: 11-2005 |
Předpis zněl jasně!: "Opravdu? A co takhle předpis V15? Nechtěl bych takovou 162 brzdit Lv z konstrukční rychlosti..." Záměrně píši TEORETICKY. Ani o konkrétní řadě se nezmiňuji. |
Bobo
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13375 Registrován: 5-2002 |
Na štrbu by se to ubrzdit dalo
kolisti = piráti chodníků
<font color="ffff00">neosvětlený cyklista = žádný cyklista</font> jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno http://www.stopkoureni.cz/ |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 28 Registrován: 9-2016 |
Nevíte někdo náhodou co zbylo ze Škodováckých turbínových lokomotiv? Předem děkuji za odpověď. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4435 Registrován: 5-2002 |
Lukáš_Smolka - Snad jen podvozky zakopane v arealu zilinske univerzity, jinak snad nic...
UPOZORNĚNÍ: Pokud najdete na stránkách O prototypech chybu, opravdu nepomůže, když budete po diskuzích šířit, že Kolmačka má toto a tamto špatně. Pomoci může jedině to, když mi napíšete CO je špatně a JAK je to správně... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2160 Registrován: 11-2006 |
Rosťo, na tyhle bajky a pohádky už moc nevěřím.
Jsem první a zároveň i poslední ve státních službách . . . E 499.001
http://www.spdz.estranky.sk/- stránka věnovaná M131.1443 (a nejen jemu) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4487 Registrován: 9-2011 |
K bajkám a pohádkám si dovolím přiložit jednu ilustraci (byl jsem přesvědčenej, že jsem těch fotek tenkrát udělal víc, ale asi ne . Jako bonus můžete hádat, "kde to je" . Větší rozměr až budu "v práci") |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4436 Registrován: 5-2002 |
Aleš_Liesk. - Ale udělal, Aleši, v těch filmech co jsem Ti skenoval jsi jich měl více - určitě ještě minimálně nějaký záběr z boku. Kolega z práce, co u toho tehdá byl, mi dokonce ukazoval místo, kde by měly být
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4490 Registrován: 9-2011 |
Rosťa - No, to je právě ten problém. Je tam jenom tenhle jeden snímek, 11A. Předchází ho 10F (kolega J.D. se balí domů), následuje 11B (já už sbalenej na nádraží - pamatuju si, že při předposlední cestě domů jsem si řekl, že toho na intru už moc nemám, tak je zbytečný si brát batoh - ó, jak jsem se mýlil , měl jsem tenkrát 7 kusů zavazadel ). Možná mezi 10F a 11A je nějaká časová diskontinuita. Až budu v práci, zkusím se podívat do papírový databáze, jestli z ní něco nevyčtu. A zítra zkusím najít fyzické negativy (po letošní přestavbě bytu to bude trochu složitější...) Ale jsem rád, že s tou pamětí to není tak špatný (sakra, co jsem měl dneska k večeři?) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2271 Registrován: 9-2009 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6851 Registrován: 9-2003 |
No to zírám..že by to tam ještě po letech budování kapitalismu bylo??To by byla pecka..A přeji mnoho štěstí při hledání negativů :-) A mnoho zdaru v Novém roce všeobecně
..pořádná mašina má kotel a komín..
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2953 Registrován: 11-2007 |
Přátelé, na www.infofila.cz/krizikuv-elektricky-motorovy-vuz-mistni-drahy-tab o-r-2-c-451 píšou, že M 400.004 začal hořet při příjezdu do Tábora. Rok tam je psanej blbě na to nehledím, ale neví někdo, kdy došlo k požáru? Patrně to bylo vlivem zkratu. Díky moc |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2164 Registrován: 11-2006 |
Aleš Liesk.+ Rosta_kolmix: Tak dejte bližší lokalizaci, vykonám sondáž, případně i hlubokou orbu.
Jsem první a zároveň i poslední ve státních službách . . . E 499.001
http://www.spdz.estranky.sk/- stránka věnovaná M131.1443 (a nejen jemu) |