Diskuse » Archiv 2020 » Autobusy a trolejbusy » MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) » Archiv diskuse MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) do 14. 03. 2020 | předcházející | další |
Archiv diskuse MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) do 14. 03. 2020dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Jaká bude SPZka elektobusu 6Z8.... nebo končící na E ? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 28 Registrován: 7-2019 |
6Z8 nebude... Je to Elektrobus!! Mimochodem, měl by být vypravován na: r5/55, o4/55 a o víkendu na 1/55. Jinak palubní počítač je umístěn na volném místě u ovládání dveří. Ma 3 tlačítka na dveře (každé dveře zvlášť). A (bohužel) má původní sedačky (ale to jsme čekali)... |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3506 Registrován: 6-2015 |
Celkem odvaha jezdit se značkou za oknem. Mně by to za ztrátu řidičáku nestálo. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 617 Registrován: 1-2014 |
U zkušební se to tolik neřeší. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3508 Registrován: 6-2015 |
Tak stačí narazit na orgána, co skutečně orgánem je, a řidičák máš v orgánu, než bys řekl orgán. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12863 Registrován: 4-2006 |
Myslím, že ale není povinnost použít značku s EL. V Prosinci dodané elektrobusy do DPO také mají běžné značky.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se mě předběhnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam V květnu 2019 chystám pro přátele malé překvapení. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3515 Registrován: 6-2015 |
Povinnost není, jen z té značky plynou nějaké výhody. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12867 Registrován: 4-2006 |
A můžeš si to dát jako značku na přání? Protože někde bylo, že v Praze se tím dá vyhnout placení v zónách. Takže to asi lze.
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam V květnu 2019 chystám pro přátele malé překvapení. |
Pajzák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3516 Registrován: 6-2015 |
To byla krásná fáma. Jenže značku začínající EL ti úřad nepovolí, co jsem pochopil. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12868 Registrován: 4-2006 |
Nevím jen jsem to zaznamenal proto se ptám. To víš novináři to je taková banda.
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5849 Registrován: 2-2005 |
Dneska po Plzni lítá 35Tr na zlušebních jízdách. Foto bohužel nět, pač se trápím s jiným francouzským vehiklem stejného výrobce
MHD je pro lidi ! ! !
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 201 Registrován: 7-2013 |
Zítra mohou nastat komplikace tak uvidíme co za neplechu nadělá Sabine |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 534 Registrován: 10-2011 |
Vůz 460 je první Solaris s celovozovou reklamou (přes okna) - rozšíření toho, co bylo na zadku - Joppa
Husky/M.L.Č. 347 "moje láska čtyřbarevná a už i bohužel vyřazená"
|
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Otázkou je, zda by při technickém stavu a najetých km u 401, šlo objednat po dodání Škody 35 Tr další tento trolejbus na základě opce? |
672
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 770 Registrován: 11-2007 |
Kliďas: Koupil byste si znovu věc, na kterou jste čekal 2 roky, když vám bylo slibováno dodání nejvýš za rok? Nehledě na to, že opce ve smlouvě sjednaná není, takže by to bylo jedině na nové VŘ. |
Alex24
|
|
Neregistrovaný host |
https://zlin.rozhlas.cz/svetova-premiera-ve-zline-vozovy-park-mhd -jako-prvni-rozsiril-prototyp-8147520 |
Zlin__24tr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3439 Registrován: 3-2005 |
Alex24: No to je článek. Hned v úvodu "Na baterie může jezdit i mimo trolejové vedení.". Dál jsem ho ani nečetl... "https://zlin.rozhlas.cz/svetova-premiera-ve-zline-vozovy-park-mhd -jako-prvni-rozsiril-prototyp-8147520" 672: Když se překvapivě musel vyrobit (prodalo něco co pak nebylo). "Kliďas: Koupil byste si znovu věc, na kterou jste čekal 2 roky, když vám bylo slibováno dodání nejvýš za rok? Nehledě na to, že opce ve smlouvě sjednaná není, takže by to bylo jedině na nové VŘ." Celkově to budou asi dva unikáty (ale ne tak senzační, jak vyznívá v článku), neb u E'City 34BB ani 35Tr to nevypadá na hojnou sériovou výrobu...
trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie... (aktuálně web v hibernaci)
Následuj svůj instinkt - Rába :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5851 Registrován: 2-2005 |
35Tr by měla do Zlína přijet zítra. PS: Ten článek je skutečně děsnej.
MHD je pro lidi ! ! !
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 296 Registrován: 6-2005 |
Trollino: Tak k tomu valentýnu je to geniální... Jinak to vypadá líp, než bych čekal... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 112 Registrován: 8-2019 |
35 Tr opravdu dnes dorazila do Zlína. |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Jaké bude ev. číslo nové Škody 35 Tr? 414 nebo 421? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 33 Registrován: 7-2019 |
414 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 202 Registrován: 7-2013 |
Co je teda s tou 401 bude jezdit nebo je na odpis? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 34 Registrován: 7-2019 |
Bude se opravovat. |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
670: A co je s 824? Bude se opravovat nebo je na odpis? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 35 Registrován: 7-2019 |
Opravovat a půjde do Lib... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 618 Registrován: 1-2014 |
Pokud se bude 401 opravovat, tak už spíše jako muzejní vozidlo u TMB a 824 čeká pravděpodobněji Tlumačov nebo Všemina. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 203 Registrován: 7-2013 |
Podnik má nedostatek trolejbusů proto mi to připadá logické. |
Náhradník
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2136 Registrován: 4-2011 |
401 má jakou závadu?
Náhradníci - Lidé žijí své životy vzdáleně z pohodlí svých vlastních domovů přes robotické náhradníky ...
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 36 Registrován: 7-2019 |
401 nebude mít DA a bude jezdit úplně normálně, převážně na dělených směnách... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 389 Registrován: 11-2010 |
Náhradník: Četl jsem něco o korozi rámu."401 má jakou závadu?"
Škoda 15Tr 02/6 v. č. 10851, r. v. 1988: Hradec Králové - 72 (1989-2001), Zlín - 371 (2003-2013), Ternopil - 159 (od r. 2013)
»Lidí se nebojme, ale sebe.« - Tomáš Baťa |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5854 Registrován: 2-2005 |
Koroze rámu je nějaký jemnější výraz pro zlomený rám?
MHD je pro lidi ! ! !
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 105 Registrován: 9-2018 |
Trollino_15: V tomto případě jsem nevěděl co přesně má vůz za nemoc, tak je na S-A psané to, co je psané. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5855 Registrován: 2-2005 |
Já to na SA nečetl, reagoval jsem jen na komentář výše
MHD je pro lidi ! ! !
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 106 Registrován: 9-2018 |
Aha, tak to se omlouvám |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Ví někdo co se stalo s bývalými rekonstruovanými trolejbusy 161 a 163, které byly na jaře roku 2014 předány dopravnímu podniku v Bratislavě? Jejich rekonstrukce proběhla ve Zlineru. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5856 Registrován: 2-2005 |
Tak nebyly předány, ale prodány Dnes jezdí oba v Ivano-Frankivsku
MHD je pro lidi ! ! !
|
Alex24
|
|
Neregistrovaný host |
https://zlin.rozhlas.cz/trolejbusy-a-autobusy-na-silnici-a-az-18- tisic-aut-pod-nimi-zlin-pripravuje-8149923 |
Bruca
|
|
Neregistrovaný host |
V kombinaci s tím plakátem "MHD je taková, jakou si ji uděláme", to byl zajímavý pohled |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 53 Registrován: 1-2018 |
Jaké jsou zkušenosti s linkami 4 a 5, po určité době? Vzpomněl jsem si, že před dvaceti lety byla veřejná doprava tím směrem dost omezená, v pracovních dnech po 18. hodině jela linka 36 v 18,30 20,20 a 22,30 a mezitím linka 34 v 19,30 a v 21,45. A drsné to bylo v ranních víkendových hodinách, linka 36 v 5,05 z Velíkové, pak až 7,05, potom zhruba v intervalech hodina a půl, linka 34 ve víkendy vůbec nejezdila, kromě posilových spojů do ZOO. |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Zítra má proběhnout VŘ na 7 městských a jeden zájezdový autobus. Vyhraje IVECO ? Přál bych mu to. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 620 Registrován: 1-2014 |
Zajímalo by mě v jakém stavu je vlastně 906, že se za ňu hledá náhrada. Dále jestli má dojít 7 solo busů, tak předpokládám konec Citybusů, protože s tím elektrobusem dojde ke snížení potřeby autobusů. |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Nevíte prosím, zda bylo vybráno 7 Urbanů a jeden Crossway? Kolik jich bude zakoupeno v tomto roce? Např. letos 4 Urbany a příští rok 3 Urbany a ten jeden zájezdový bus? 906 prý potřebuje hodně drahých oprav. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 120 Registrován: 8-2019 |
Dnes byla pouze ukoncena lhuta pro podavani nabidek, coz neznamena, ze je vybran dodavatel, ale pouze DSZO vi, z ceho muze vybirat. Vyber dodavatele muze klidne trvat 14 dni, ale taky pul roku (pokud se dodavatele odvolaji atd.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 55 Registrován: 1-2018 |
Tak bývalé zlínské SORky už pomalu umírají... https://evidencia-dopravcov.eu/foto/80139?carId=10110#photo |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 622 Registrován: 1-2014 |
Dneska se 223 podívala na linku 11, konkrétně kurz 2/11 |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Elektrobus má již ev. č. 911. Stále mu však chybí SPZka. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 624 Registrován: 1-2014 |
Upřímně jsem čekal, že se 824 opravovat nebude, ale nakonec jsem se mýlil. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 37 Registrován: 7-2019 |
Elektrobus a ani 414 ještě nepatří DSZO. (možná jsem se spletl) |
672
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 771 Registrován: 11-2007 |
To jsou tedy informace... Ať je to, jak chce, 414 dnes odpoledne vyrazila do provozu s cestujícími. |
InforMatorEk
|
|
Neregistrovaný host |
414 dnes opravdu vyjela, je otázka zda se zatím jedna o "zkušební jízdy s cestujícími" v rámci schvalování pro provoz nebo již do plného provozu, ale už je v majetku DSZO Co se E´city týče... zatím prý není jasné, jestli vůbec bude DSZO někdy patřit, stále není schválené pro provoz a má prý dost problémů... Z čehož vyplývá, že je stále v majetku výrobce. A dle mého je jen otázkou času, kdy "dojdou nervy" a DP tu zakázku vypoví... |
Zlin__24tr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3442 Registrován: 3-2005 |
Tiskovka: https://www.dszo.cz/aktuality/prosime-nenastupujte-ani-nevystupuj te-prednimi-dvermi/ Takže se ruší nástup předem (večerní, na vybraných zastávkách celodenní), nebo ne? Tato důležitá informace mi tam chybí (zdůrazněná).
trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie... (aktuálně web v hibernaci)
Následuj svůj instinkt - Rába :-) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 132 Registrován: 8-2019 |
Tak kdyz je zakazan nastup prednimi dvermi, tak logicky nelze nastupovat v noci prednjmj dvermi... |
alex24
|
|
Neregistrovaný host |
https://zlin.rozhlas.cz/prosime-nenastupujte-ani-nevystupujte-pre dnimi-dvermi-mhd-ve-zline-prijima-8163097 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 625 Registrován: 1-2014 |
414'dnes na lince 6 |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Jiri nebo ostatní: Nemáte někdo fotky 414 zezadu? Jak se liší vůči busům Urbanway? |
Kuba_j
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4610 Registrován: 8-2005 |
Kliďas: Na seznamu-autobusů je několik fotek 414 zezadu. |
Kliďas
|
|
Neregistrovaný host |
Kuba_j.: Uveď prosím odkaz. Díky předem. |
Mr__x
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 116 Registrován: 10-2008 |
Kliďas: https://seznam-autobusu.cz/vuz/87378 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 626 Registrován: 1-2014 |
No, myslím si, že Škodovka mohla podniknout s tou 35Tr nějaké ty předváděcí jízdy v ostatních městech před dodání do Zlína, podobně jak to Karosa udělala s 824. Stále totiž stojím za názorem že to nebude jediný vyrobený kus. |