Diskuse » Železnice » Železniční literatura | « předcházející | další » |
Železniční literaturadolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3919 Registrován: 7-2005 |
ad d_h - tak od včera má Corona v prodeji Nákladní vozy ČSD 1918-1945 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 189 Registrován: 7-2017 |
Zdepa: "ad d_h - tak od včera má Corona v prodeji Nákladní vozy ČSD 1918-1945" To je opravdu zajímavé. NADATUR avizuje na listopad knihu Nákladní vozy ČSD 1918-1950 a Corona vydává něco velmi podobného. Tedy na malém trhu dvě velmi podobné publikace. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3920 Registrován: 7-2005 |
Aspoň si chtivý čtenář bude moc nechat donést jednu knihu od Ježíška a druhou do dědy Mráze. Jen v případě Corony to jsou dvě knihy (úvod a katalog). |
BmbČ
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9438 Registrován: 1-2007 |
Tedy i Mikuláš by mohl něco přinést.
Skutkové předkův buďtež chloubou i výstrahou potomkům!
|
Němec_z_ova
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4749 Registrován: 4-2009 |
drake: Dnes jsem se stal šťastným majitelem obou vyšlých knih Nákladní vozy ČSD 1918-1945. Chtěl bych Vám za ně tímto poděkovat. DĚKUJI, je to nádhera
Mufloni nepatří na koleje
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 930 Registrován: 7-2017 |
Němec_z_ova: Děkuji. Pokud se vám líbí tak snad vás potěší informace, že během příštího roku se objeví třetí kniha, jejíž tématem budou soukromé vozy stejného období. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2728 Registrován: 11-2005 |
Taky je mám na cestě a je k breku, kam jsme se až teď "dopracovali"...
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 931 Registrován: 7-2017 |
a je k breku, kam jsme se až teď "dopracovali"...[sad] Nějak mi uniká smysl druhé části věty. Čeho se má ta připomínka týkat? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2730 Registrován: 11-2005 |
Omlouvám se, nic proti Vám nebo knihám, za které moc děkuji. Je to jen můj neobratný povzdech nad současnou nákladní dopravou, vlečkami a souvisejícím provozem.
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1051 Registrován: 5-2013 |
Tak jsem se chtěl podívat do e-shopu CORONY na novinky a ouha nezobrazují se náhledy publikací, je to chyba na mém přístroji, nebo to opravdu nechodí? |
Tajemný_em
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4824 Registrován: 5-2002 |
Taky mi to nezobrazuje. Wokna ani Androjd (Jabko nevlastním).
"Čelím pokušení tím, že mu podlehnu." Jára da Cimrman
|
dědek_hank
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5649 Registrován: 7-2017 |
Sey: "Tak jsem se chtěl podívat do e-shopu CORONY na novinky a ouha nezobrazují se náhledy publikací, je to chyba na mém přístroji, nebo to opravdu nechodí?" To je u nich. Mám Linux Mint + Firefox a nejde to ani u mě. |
dědek_hank
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5655 Registrován: 7-2017 |
Vyjde letos u Chrochtíků nějaký "parní" nástěnný kalendář pro rok 2025? |