Diskuse » Železnice » 440, 640, 650 a 660 - RegioPantery / InterPantery | « předcházející | další » |
440, 640, 650 a 660 - RegioPantery / InterPanterydolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 596 Registrován: 6-2023 |
Jak to bude s Interpantery na R19 od nového GVD? Svitava v 7 večer z Pardubic jezdí už celá léta jako klasická souprava. Jsou vůbec plány na posílení R19? Slovácký expres opravdu nesnáším. K tomu se hodí i tento meme, který všichni dobře známe. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 86 Registrován: 5-2016 |
Prosím, a jsou ty ,,všichni" s námi v místnosti? Řekl bych, že velká část lidí z k-repu ani neví, co je meme. Reference na kulturu generace Z tu asi úplně nebudou pochopeny. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 597 Registrován: 6-2023 |
Tohle:https://www.deviantart.com/nicolefrancesca/art/Amity-Prefers-Her- Team-Over-Lucius-Heinous-1064039205 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12528 Registrován: 9-2002 |
Já sice vim, co je meme, ale japonský čmáranice jsou mimo oblast mýho zájmu. (Příspěvek byl editován uživatelem Agent.)
Kdyz si na vas nekdo prinese zbran, odsouhlaste a dejte mu vsechno co chce. Pak si bezte najit vetsi zbran...
Nevykat, nejsem nici sef, ani policajt. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9523 Registrován: 9-2011 |
Čo je to meme neviem, ale k jedlu to nie je, tak ma to nezaujíma. (volně parafrázován snad J. Satinský, původně se diskutovalo o kýči )
Všichni jste volové. Servít
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 598 Registrován: 6-2023 |
Jaké japonské čmáranice? Je tam Česká Třebová XD Mimochodem bude někdy Slovácký expres doplňovat nějaké IC/EC? Slyšel jsem o expresu Praha - Břeclav, ale nevím kdy začne jezdit a jestli vůbec bude od ČD. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5849 Registrován: 9-2003 |
AL: Božole nemám rád, sú mastné.
NOBLE BRICKS
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 32298 Registrován: 5-2002 |
Jojo, božole sú mastné a šmytec mu piciká...
Zakažte tužky! Zanechávají uhlíkovou stopu...!
|
Mipol
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 237 Registrován: 5-2002 |
Předpremiéra banteru na Sp 1648. Z Ostravy do Studénky 690.250+690.249, potom jenom 690.250. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 16588 Registrován: 12-2007 |
První "osobní vlak" vedený Regiopanterem přijíždí do Zastávky: Doufám, že ta osoba, kvůli které jelo to auto záchranné služby s houkačkou, to těch dalších 5 minut "vydržela" - 5 minut čekání toho auta před přejezdem, který byl tak dlouho zavřený kvůli tomu, aby vlak s Fialou/Kupkou/Grolichem/Svobodou atd. - předtím mající několikaminutový pobyt mj. v Rosicích - náhodou chvíli "nestál na vjezdu", když by měla být výstraha spuštěna - a až pak "postaven vjezd - až po odjezdu toho vlaku z Rosic. I zde odkazuji na můj sestřih mj. s Moraviemi (a v menší míře i "postaru" s Pantery) mezi Brnem a Židlochovicemi/Hustopečemi/Břeclaví https://youtu.be/Nqx76Ck1tEw?si=E1xFk_7akFKacjwc&t=79 Odkaz míří na místo s prvním záběrem s Moravií - jízda jednotky ř. 550 proti správnému směru" v zast. Ladná při výluce 2. TK v 8/2023. Následují záběry i s řadou 530, mj. z Popic s "přecházením kolejí před jízdou protijedoucí Moravie". |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2920 Registrován: 11-2012 |
Zaujala mě fotka uživatele Mipol (237) na které je vyobrazený ten informák v kovovém rámu. Když si vemu, za co všecko nás drbali při přejímce vozů, tak se až velice divím, že nikoho nenapadlo do té prostřední volné díry namontovat šroubek nebo všech pět děr přelepit čepičkama, aby to nebylo do očí.
Její veličenstvo princezna Ája II. při výuce hraní na klávesy.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 295 Registrován: 9-2013 |
Pavel Večeřa: Počítám že tam je senzor na jas displaye. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5532 Registrován: 7-2003 |
Mám jen pár techniských dotazů k těm baterkoidům. Jestli jsem těch pár článků dobře pochopil, tak při napájení z baterek jede jen na jeden podvozek ? A teoreticky je teď možný udělat sólo elektrický vůz jen přidáním kabiny na napájecí vůz ?
8bity vseho sveta spojte se .
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4886 Registrován: 5-2004 |
PvvS: to seš docela skromnej, já bych měl těch technických dotazů, na něž nevidím odpovědi v křídových papírech, mnohem víc. |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9818 Registrován: 3-2007 |
PvvS: to jsou dotazy vašeho desetiletého dítěte? |
zwi
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 97 Registrován: 9-2022 |
Pvvs: To je fakt, nebo jen fáma? "při napájení z baterek jede jen na jeden podvozek ?" Mě překvapilo, že poté co snad všechny 640.2 i Morávie dostaly ty umělohmotné kryty spřáhel, tak BEMU mají najednou zase hliníkové. Edit: A mají i ten starý mechanismus na nouzové rozpojení pomocí lanka. Edit2: To spřáhlo je celkově nějaká retro edice. I ten ventil přívodu vzduchu ke svorkovnici je postaru. (Příspěvek byl editován uživatelem zwi.) |
Ládik
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 474 Registrován: 11-2006 |
asi to bude jiným výrobcem .....Faiveley versus Dellner...... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 31 Registrován: 2-2018 |
Minulý týden jsem jel hradeckým Panterem 640 108. Byl fakt slušně uklizený, krásně topil a jel načas, ale překvapilo mě, jak byl "opotřebovaný" (děravé a popraskané linoleum, odrbané rohy sedaček), nevíte prosím někdo, jak často se dělá nějaká vyšší údržba, kdy se takovéto věci opravují nebo vyměňují? Je tam časová, nebo kilometrická lhůta? Děkuji. P. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3268 Registrován: 2-2006 |
Druhý den nového GVD a na R 866 jede náhradní souprava místo IP. Jak nečekané.
Nejlepší pohled na svět je z okna vlaku.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 653 Registrován: 6-2015 |
Lukssek: ComfortJet?"Druhý den nového GVD a na R 866 jede náhradní souprava místo IP. Jak nečekané. " |
M_g
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2141 Registrován: 6-2006 |
Lukssek: Jsem toho názoru, že porucha nemá tušení, kolikátý den nového grafikonu právě je. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3152 Registrován: 5-2006 |
ŠrotoJet - AB349, B249, Bee273. (Příspěvek byl editován uživatelem livingproof.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3269 Registrován: 2-2006 |
Bylo to myšleno tak, že bylo zmiňováno zbavení se starých souprav a nasazení IP na všechny spoje...
Nejlepší pohled na svět je z okna vlaku.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1909 Registrován: 7-2002 |
https://www.zeleznicni-magazin.cz/aktuality/zcela-posledni-regiop anter-z-aktualni-zakazky-cdodkaz |
Slanour
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 851 Registrován: 6-2008 |
zwi: šetření ze strany kraje? Vždyť ti se snažili ušetřit snad na všem..
Slaňour
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3154 Registrován: 5-2006 |
Další neodjeté spoje kvůli poruchám Panterů dnes 6905, 6906, 9616,.. To je radosti u obecenstva. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5535 Registrován: 7-2003 |
Zwi: doneslo se to ke mě z víc zdrojů. A ani bych se tomu nedivil. Ale úplně jistej si nejsu.
8bity vseho sveta spojte se .
|
Regpetrs
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1234 Registrován: 2-2007 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 606 Registrován: 6-2023 |
|
Slanour
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 853 Registrován: 6-2008 |
Regpetrs: Že by dělali crashtesty?
Slaňour
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1820 Registrován: 8-2017 |
Livingproof - to je klasika - je to šitý horkou jehlou, aby bylo honem rychle - pak to servisáci budou rok dávat dohromady |