Diskuse » Železnice » Nejotřesnější zážitky na železnici | « předcházející | další » |
Nejotřesnější zážitky na železnicidolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9496 Registrován: 9-2011 |
Tak zase jeden zážitek z Brusele. Čekám na svůj vláček linky S2 z Halle (ale ne toho v Německu ) do Brusele. Vláček přijede jako obvykla narvaný až po střechu (2 třívozové jednotky velikosti zhruba naší 640, jezdí ve špičce po půl hodině, trať je čtyřkolejná...) Dojedeme do nějakého přednádraží a tam zastavíme. Z rozhlasu se ozve nějaké chrchlání (holandština), z čehož vyrozumím "Schaarbeek", "person" a "spoor", tedy "Sch." (třetí nádraží ve směru jízdy), "osoba" a "kolej", z francouzského hlášení pochytím "aksidánt", teda "nehoda". Ve Sch. tedy někoho přejeli. Stane se. Nicméně: Brusel jih disponuje 22 (!) peronními hranami (dobře, asi 5 jich je "za plotem" a slouží pro Eurostary, tam normální vlak nemůže). Mezi B. jih a B. sever je šestikolejka (!), na které leží i B. hlavní (podzemní zastávka se šesti kolejemi). B. sever má 12 peronních hran (žádné už nejsou "za plotem"), následuje 8kolejka a nádraží Schaarbeek (zastávka příměsta, IC tam nestaví), které má hran dokonce 13 (z čehož ale 2 hrany jsou na trati od Schumanu). Kdyby to byla jedno-, dvoj- či připustím i tříkolejka, tak zastavení provozu chápu. Ale ku*va to toho nešťastníka rozmázli přes všech 11 kolejí, že to nešlo nikudy objet? Tak jsme si půl hoďky postáli. Rozvrat dopravy trval až do pozdního odpoledne.
Všichni jste volové. Servít
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 606 Registrován: 11-2020 |
jezdí ve špičce po půl hodině, trať je čtyřkolejná To by u nás byla jednokolejka |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4726 Registrován: 12-2020 |
Aleš Lieskovan: Jste jen další obětí přetechnizování a byrokracie v Evropě. A bude hůř. Cestující už není důležitý. Důležité jsou hromady předpisů a zákonů. Snad byste nechtěl, aby vlaky tu byly pro lidi? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 700 Registrován: 8-2017 |
Driv bylo lip, stoji to za hovno. Umite vy vubec neco jinyho? Ja bych teda jako policajt, zachranar nebo funebrak byl docela rad, kdybych se k mistu, kde se neco stalo dostal tak, aniz by mne neco "rozsmelcovalo" (, protoze na co predpisy a draha je od toho, aby se jezdilo). A pulhodka mi prijde tak akorat na to zjistit, co se stalo a nejak zajistit, aby se tam nikdo moc necoural (/pripadne coural nejak organizovane napr. z jedne strany). |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5809 Registrován: 9-2003 |
Džem: Proč lidem przníte jména, komundíro?
NOBLE BRICKS
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5538 Registrován: 1-2010 |
Půlhodina je docela dobrý výkon, to je za mě zcela akceptovatelné, i když je tam těch kolejí tolik. Za tu půlhodinu se tam tak akorát dostaly potřebné osoby/orgány a zjistily situaci, následně zřejmě pustily provoz po nedotčených kolejích. U nás jsou ty časy často podstatně delší, jen tu zas nemáme tolikakolejné tratě.
"Áčka, Béčka & interiéry" - přehledy interiérů vybraných řad vozů ČD
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9504 Registrován: 9-2011 |
Půlhodinu jsme tam ztvrdli my. Jak dlouho to už stálo, když jsme zastavili my, netuším.
Všichni jste volové. Servít
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4806 Registrován: 12-2020 |
Nocni spoje: Ja bych teda jako policajt, zachranar nebo funebrak byl docela rad, kdybych se k mistu, kde se neco stalo dostal tak, aniz by mne neco "rozsmelcovalo" (, protoze na co predpisy a draha je od toho, aby se jezdilo). A můžete mi uvést nějaký příklad, kdy to ty záchranáře rozšmelcovalo za nezodpovědného dřívbylolípu? Driv bylo lip, stoji to za hovno. Já tuto situaci ovšem nevytvářím. To se obraťte do Bruselu a spol. Já ji jen patřičně komentuji. A můžete si být jist, že mi to radost nedělá tenhle pomalý, ale jistý rozpad evropské civilizace |
Pikehead
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9807 Registrován: 3-2007 |
Tak zatím neregistruju, že by ten "zánik evropské civilizace" přinesl cokoliv horšího než rok 1914-1918, nebo 1933-1947. A ta civilizace to, aspoň v Západním Německu, Rakousku, Francii, Holandsku... přežila a i Češi a Slováci se měli k čemu z Ostbloku vrátit. Jinak chápu, že téma péče o civilizaci včetně identifikace viníků sis nastudoval v nějakém derivátu Sputniku, ale zajímalo by mě, jak to máš ty sám vs. evropská civilizace? Bereš civilizaci jako počasí, které řídí nějaký bruselský padouch? Nebo je civilizace výsledek toho, co dělají jednotliví lidé, kam je vedou jejich hodnoty a jednání? A tady bych se zeptal jestli by sis nechtěl nejdřív otázku sebe a civilizace vyřešit nějak individuálně: nemáš moc valné vzdělání, pracuješ v profesi asi tak sto let nahraditelné automatikou, v realitě se moc neorientuješ a k tomu trpíš psychózou, že s tebou pořád někdo vyjebává... Považuješ sebe sama za nějak typickou součást evropské civilizace? Nositele kulturních hodnot, které jsou pro ni zásadní? Myslíš si, že svým životem a dílem jsi této civilizaci přínosem a posouváš ji dál? (Já odpovědi na ty otázky neznám, ale ty bys měl.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11961 Registrován: 6-2006 |
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-skupina-recidivistu-kradla-me d-z-vagonu-a-dalsi-veci-ve-velkem-skoda-tri-miliony-40500832 To spíš magneti očesávali mašiny? |