Diskuse » Archiv 2018 » Železnice » Vysokorychlostní tratě (VRT) | předcházející | další |
Vysokorychlostní tratě (VRT)dolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 13336 Registrován: 3-2007 |
Hajnej: demagog umíš být dobrý, když chceš. A o vševědech bych být tebou radši moc nepsal . Jinak by bylo možná lepší, kdyby sis to tam někdy šel poslechnout a pak nám napsal, místo sáhodlouhých teoretických filipik a házení vševědy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18114 Registrován: 5-2002 |
ML: demagog umíš být dobrý, když chceš... ...někomu nastavit zrcadlo? Jinak by bylo možná lepší, kdyby sis to tam někdy šel poslechnout IMHO by si to měl jít poslechnout především ten, kdo tu vykřikuje, že "Tam se nic takového nepoužívá, takže buď se ti něco zdálo, nebo si vymýšlíš." Myslím, že by bylo jednodušší se Radkovi za to křívé obvinění ze lži omluvit, než to nesmyslně dál rozpatlávat... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5329 Registrován: 9-2005 |
Já jsem napsal, že jsem tu houpačku neslyšel. Ne, že tam není. Stejně tak jako netuším,, jak dlouho tam ta houkačka je. Trumbera toho o Libni ví stokrát víc, bez já. No a Radkem odkazovaný materiál zmínku o houkacce neobsahuje. To ale furt neznamená, že tam není.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8680 Registrován: 4-2003 |
Radkem odkazovaný materiál zmínku o houkacce neobsahuje Dyť je tam zřetelně vidět na fotce.
obrázek - Drážní stupnice tvrdosti modrých gum.
citát - Harry Callahan: "Názory jsou jako díra do zadku. Má ji každý." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5331 Registrován: 9-2005 |
Na které fotce? Zřetelnou houkačku nikde nevidím.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 18116 Registrován: 5-2002 |
Nejspíš ta bambule na třetí fotce v galerii. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5332 Registrován: 9-2005 |
Ta bambule mě napadla, ale až teprve když jsem se měl soustředit na fotky. Jinak bych ji považoval za sklopnou stupačku.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8681 Registrován: 4-2003 |
Podívejte se na ten třetí obrázek znova a lépe.
obrázek - Drážní stupnice tvrdosti modrých gum.
citát - Harry Callahan: "Názory jsou jako díra do zadku. Má ji každý." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 319 Registrován: 2-2016 |
Musím konstatovat fakt, že tohle vlákno je solidní žumpa. Jen pro připomenutí, jsme v sekci Vysokorychlostní tratě (VRT) , místo toho si tu několik lidí honí ptáka svými přechytračelými argumenty a stůj co stůj se tu budou hádat o něčem, co jen tak mimochodem patří jinak. Připadá mi, že někteří lidé sem chodí debatovat jen proto, aby někoho méně učeného co nejvíce vyškolili, ne-li přímo ponížili. Nechápu jen, když tu několik lidí dosvědčuje existenci čehokoliv, proč pořád jedete tak proti, to se tak bojíte, že budete muset uznat chybu? Měli byste se stydět. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 615 Registrován: 1-2014 |
Wigles: Take cekam na rozumnou debatu ...alespon o tech Vanocich... |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5334 Registrován: 9-2005 |
Wigles, Portáš: něco věcného byste neměli? Normálně se tu bavíme o hluku, což je u VRT fakt dost velký problém. To, že se vzal za příklad ranzir v Libni, je naprosto v pořádku.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 272 Registrován: 9-2015 |
U VRT je problém hlavně aerodynamický hluk. Ten by bylo možné eliminovat zaváděním PJ v kritických místech, ovšem tím by došlo k zásadnímu snížení kvality dopravy. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 616 Registrován: 1-2014 |
Qěcy: Centrem mest se asi nebudou VRT vlaky prohanet zadnou zavratnou rychlosti, ale daji se ocekavat potize s obyvateli z visek pri sire trati. Nezda se mi, ze s VRT nejak moc souvisi (predpokladam) celodenni rachot a houkani pri posunovani vlaku v Libni, v noci toho po VRT moc nejezdi. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2522 Registrován: 6-2016 |
Ohledně hluku čerstvý praktický příklad. Jedu před cca hodinou na kole po cyklostezce podél Berounky, když tu zhruba na úrovni zast. Všenory (N 49°56.13045', E 14°18.24643') se ozve příšerný skřípot a pískot... Zkušenost mi řekla, že by to měl být syslograf a tak jsem udělal vpravo hleď a co myslíte? Byl tam Vzdálenost cca 300 metrů! Já si nestěžuju, ale místní domorodci musí být (zejména v létě) z takového zážitku silně rozvrkočeni... |