Diskuse K-report » Archiv 2016 » Železnice » RegioJet | předcházející | další |
RegioJetdolů |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 38 Registrován: 10-2009 |
Kubajz: V tom guláši zde informace snadno zapadne... |
Jeho Vysost
|
|
Neregistrovaný host 94.230.152.11 |
BoH, pokiaľ je žiadúce, aby vlaky zastavovali v ČR, potom môžeme povedať, že posunúť ich o 10-15 minút neskôr tiež nie je problém, veď prestup na R6XX je minimálne rovnako dôležitý ak nie ešte dôležitejší ako stanicka v CT. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3964 Registrován: 8-2012 |
Slim: co tady předváděl opakovaně Sůra - vytahování pravých jmen diskutujících Ciwe, zloděj křičí chyťte zloděje . Pokrytče, nejprve vyjmi trám ze svého oka, a pak teprve prohlédneš, abys mohl vyjmout třísku z oka svého bratra
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 6663 Registrován: 4-2003 |
ad DJ Těsto: Takže si se vřejně přiznal že máš žlutou Nechcete už konečně jít s tímto typem diskuse do e?
obrázek - Drážní stupnice tvrdosti modrých gum.
citát - Harry Callahan: "Názory jsou jako díra do zadku. Má ji každý." |
Majkl007
|
|
Neregistrovaný host 78.102.91.56 |
"zablokuješ Bevela, kterej se zastává ČD" Ale tady vůbec nejde o nějaké "zastávání se" ČD, ty Bevela fakt k ničemu nepotřebujou (to by na tom byly hodně blbě, kdyby ano). Pravý důvod zablokování hledejte s velkou pravděpodobností v tom, co napsal pan T.H. zde. Jinak zastánců ČD je tu více a admini nikoho z nich neblokují. Rozdíl je v tom, že ti ostatní nejsou pošahaní fanatici, jako "někdo". "a blbce typu Ernie, T.H,Majkl007, Regiojet Forever tady necháš" Blbec = fanoušek RJ? Nebo jak to máte rozdělené? Pokud takhle, tak bych jen rád upozornil, že v mém případě jste krapet vedle. Já rozhodně nemám "žlutou ", spíš bych řekl lehce namodralou, bo jezdím jen a pouze vlaky ČD, a obzvlášť v jejich nových vlacích bývají sedačky poměrně dost tvrdé Dále se již k "problému Bevelo" odmítám jakkoli vyjadřovat... BoH: Jen k bodu 3) "Klidně o tom můžeme znovu a znovu dokolečka debatovat" Tak se mnou určitě ne, jednak "dokolečka" diskuse opravdu nevyhledávám, a druhak i já si myslím, že by budapešťské EC v ČT stavět měly. Takže v tomto se nerozcházíme. Jen vím, že je to pro Vás asi dost osobní věc, bo na to většinou hodně rychle startujete, tak jsem to zmínil s otázkou jestli byste také tak benevolentně ctil "právo vlastního názoru" i zde. Z Vaší reakce chápu že ano. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 925 Registrován: 5-2014 |
Majkl007: Já si pamatuju, že jste to říkal (ještě z diskuse s Davidem) a jsem za to velmi rád. Navíc i já ve většině témat s Vámi souhlasím, a proto ani nechci se s Vámi nějak hádat. Jen si nemyslím, že Bevelo udělal něco, za co si zaslouží ban. Ano, provokoval. Ale to by tady skutečně nebyla minimálně polovina osazenstva (včetně mě). P. S. Máte pravdu že v některých otázkách poměrně zbytečně konfrontační. Není to ale tím, že bych někomu upíral názor, ale pokud ho považuji za chybný, tak se ho snažím vyvrátit (a někdy uznávám, že až příliš agresivně). P. P. S. Bevelo měl odlišnou názor právě v otázce zastavování vlaků v ČT, což je pro mě nejklíčovější záležitost na železnici, takže to opravdu není někdo, koho bych se chtěl nekriticky zastávat. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10730 Registrován: 5-2004 |
Si nakonec budu muset precist co vlastne ten bevelo ma na svym vebu kdyz dostal flastr a tolik zdejsich prispevovatelu dokonce typu th a radkas to cte (neb jak jinak by vedeli ze to jsou kraviny):-D |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 349 Registrován: 12-2007 |
Stačí si jen pročíst portfolio jeho tvorby a každému jedinci pokud mu zůstalo aspoň trochu zdravého rozumu a není to barevně úplně osleplý idiot, tak mu musí být jasné co je dotyčný zač... P.S. pro úplnost však musím dodat, že ani Sůrovi články nejsou vždy úplně pravdivé a nezaujaté, ale aspoň nejsou vedeny formou přímé nenávisti.. (Příspěvek byl editován uživatelem Cisalpino.)
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.
|
Slim
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5604 Registrován: 2-2005 |
T.H.: zloděj křičí chyťte zloděje . Pokrytče, nejprve vyjmi trám ze svého oka Mohl byste mi sem hodit příklad toho, jak jsem někoho oslovil jménem, s výjimkou Sůry(který notabene měl dlouhou dobu své pravé jméno v nicku), kde jsem ovšem byl až druhej? Jinak teda i ze seznamu Bevelovy tvorby od Cisalpina bych řekl, že se jedná spíš o extrémně nežlutý pohled na žlutého, ne nepodobný extrémně nemodrému pohledu na modrého, který tady praktikuje taky leckdo. Bevelo se sice lišil tím, že psal i jinam než sem, ale to by rozhodně nemělo být důvodem pro ban zde. Na druhou stranu co do nežlutosti si může podat ruku s nemodrostí zrovna T.H., co do verbální agresivity je z nich dvou daleko druhej (jo, i já to umím, a leckdo jiný tady). Cisalpino: ani Sůrovi články nejsou vždy úplně pravdivé a nezaujaté, ale aspoň nejsou vedeny formou přímé nenávisti Ale vono je to možná tím nebezpečnější, že to je novinář, a kdo ho neznám, tomu tím svým na první pohled méně zaujatým stylem vytvoří zkreslené mínění jak o ČD, tak o RJ. Na novináře z ofiko deníku nutno klást nesrovnatelně přísnější měřítka než na prostého bloggera bez ohledu na to, čím je ten styl veden. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3967 Registrován: 8-2012 |
Mohl byste mi sem hodit příklad toho, jak jsem někoho oslovil jménem Mohu vám hodit mnoho příkladů "vytahování pravých jmen diskutujících" toho, kterému právě děláte advokáta (neb o tom je tu řeč). Ale doufám, že je to zbytečné. No a že pro Trockého byl i Lenin pravicový oportunista, to už jsem tu napsal několikrát - nemůžete něčí "žlutost" či "modrost" posuzovat na ose subjektivně posunuté ze středu. Samozřejmě chápu, že je to oblíbené řešení, když dojdou ostatní argumenty, diskuzi zpersonifikovat a zúčtovat s diskutérem, že by si od něj pes kůrku nevzal - na to jsem zvyklý, jančurobijci se k tomu uchylují vlastně denně. Vzpomínám si třeba na okamžik, kdy EK udělala razii na ČD kvůli dumpingu, ty mlžily že se jich to netýká, já si pouze dovolil napsat, že šlo o ně (protože jsem to věděl) a hned jsem to schytal od jančurobijců z mnoha stran, že jim chci zase ubližovat (to si nestěžuju, ale je to prostě tak). Dtto je to se Sůrou - o jeho "zaujatém stylu" můžete sotva rozhodnout vy subjektivně posunutý, ale čtenáři a zejména vydavatel těch novin. Prostě když někdo zprudka neoštívá Jančuru, tak to ještě neznamená, že je "žlutý", "nemodrý" apod., jak si tu rádi děláte ty škatulky. To není dvoustavová logika.
Forever trusting who we are, and nothing else matters.
|
Garfield
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12031 Registrován: 10-2004 |
V cele RJ 1014 jede 162.119, podle 'dabelskych' rozjezdu jenom na jednu motorovou skupinu. Po odjezdu z Ostravy hlaseni s omluvou za ocekavane zpozdeni z duvodu poruchy na HV. Ocekavane zpozdeni v Praze cca 20-30 minut. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 568 Registrován: 9-2012 |
Garfield: problémy ze skluzovkou začla blbnout na Smíchově při obratu 1000/1005 |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9340 Registrován: 3-2007 |
Při problémech se skluzovkou není nutno jezdit na jednu motorovou skupinu. Jestli je to opravdu elektronická skluzovka, nechť pan strojvůdce vypne jistič F 180 a má to "spravené". Může jet "na celou" a na ruku, klasická skluzovka zůstává funkční. (Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1191 Registrován: 4-2003 |
A nestačilo by jenom tzv.vypnout špatnou nápravu, mám dojem ,že u těch vyšších čísel to jde... |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9341 Registrován: 3-2007 |
Myslím, že šlo, ale pro někoho, kdo jede napůl kvůli skluzovce, by to bylo moc složitý - a dlouhý povídání.. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 107 Registrován: 1-2016 |
Anděli, anděli A pán je háklivý na tykání. Tak budeš si muset tedy zvyknout. Zajímavé je, že to žlutí mají ve zvyku, když dojdou argumenty. Už zase jsou vycházky po Vánocích? No jinak argumenty, žlutí nějaké aspoň občas mají. Ty ne, jen tu urážíš všechny ostatní. Kdyby se podařilo ještě zabanovat tebe za tvůj primitivismus (na který se opravdu zvyknout nedá, pokud dotyčný má aspoň trochu rozumu) a napadání ostatních, kdo si dovolí říct, že žlutá není zlo, tak by se to tu možná konečně dalo i číst. |
Slim
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5605 Registrován: 2-2005 |
T.H.: Mohl byste mi sem hodit příklad toho, jak jsem někoho oslovil jménem Mohu vám hodit mnoho příkladů "vytahování pravých jmen diskutujících" toho, kterému právě děláte advokáta Aneb klasický překrut a útok ad personam, když nemáme argument ad rem - to jsem si vypůjčil od Vás. Já jsem se Vás ptal, kde jsem já vytáhl jméno diskutujícího, neb o tom byl Váš výpad vůči mně ohledně břeven v očích. Tak ještě jednou, prosím, mohl byste mi sem hodit příklad toho, jak jsem někoho oslovil jménem? Jinak díky za poučení ohledně osy subjektivně posunuté ze středu, to sedí zejména od někoho, kdo má tu osu v tom středu naprosto pevně zavrtanou. Jinak co se týká objektivity Sůry a posunu osy, doporučuju libovolnou diskuzí pod jeho články na Idnesu, myslím, že s tou svou posunutou osou jsem členem docela velkého klubu posunutých. Jinak ty kydy o personifikování diskuze při nedostatku argumentů je už jen Vaše obvyklá vata, která současně může sloužit jako názorný příklad personifikování diskuze při nedostatku argumentů... |
Slim
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5606 Registrován: 2-2005 |
TN26: Je fajn, že jste to napsal po půlnoci, neb je tím pádem Silvestr a přednáška o primitivismu od Vás je tím pádem velmi namístě...Silvestr se slaví i v Bohnicích, Kosmonosech, Dobřanech, Kroměříži... |
Garfield
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12032 Registrován: 10-2004 |
Mlaďas, Mladějov, Čahoun: Nevím přesně, co s tím měl, Mlaďas má určitě lepší info, soudil jsem jenom podle neskutečně pomalých rozjezdů a hlášení o poruše HV. 140 km/h tam ale po čase vždycky dostal. Nebýt zastavení na širé trati před Českým Brodem, měl by v Praze +10, takhle +15. |
Majkl007
|
|
Garfield: Tak to bych spíš než na jízdu pouze na jednu motorovou skupinu viděl na nastavení nízké hodnoty poměrného tahu při rozjezdu, aby mu do toho ta skluzovka "nekecala". Bo si myslím, že s těžkým vlakem by to s jednou motorovou skupinou na 140 asi nevytáhl. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2997 Registrován: 11-2008 |
Dle ISOŘe, podle sdělení dopravce jel včera RJ Ex 1014 "na 1/2 výkonu". Je pravda, že rozjezdy měl volnější a provozní dispečer PD1 s ním měl celkem dlouho "trpělivost", ale v tom Českém Brodě ho už nechal PD3 předjet Pendolínem ( Ex 504), který za ním už z Pardubic drhnul ..... |
Majkl007
|
|
Jen pro informaci, kdyby tu zase třeba chtěla vzniknout diskuse o tom, jak zlý žlutý zdržoval hodné Pendolíno, a to kvůli němu přijelo do Prahy zpožděné, tak nepřijelo. Schválně jsem na to koukal, a jízda za 1014 nadělila 504 z Pardubic k Českému Brodu +5min., které však 504 do Prahy úspěšně stáhla a na hl.n. přijela v 18:22, tedy fčas. Takže to předjetí bylo správné rozhodnutí, i když třeba mohlo přijít o něco dříve... |
Rybák
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1067 Registrován: 5-2008 |
i když třeba mohlo přijít o něco dříve... To už je jen pouhá teorie, taky si ten náskok mohlo odstát v tunelu což se taky běžně děje... |
dohlib
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 300 Registrován: 8-2014 |
Od Poříčan přes Český brod až do Prahy je trojkolejná trať, Pendolino jej mohlo předjet za jízdy, pokud by raději pozdrželi nějaký osobák... |
Majkl007
|
|
dohlib: Kdyby to šlo, určitě by to dispečeři tak udělali. Jenže zřejmě po 0.TK od Úval k Brodu jelo něco jiného v protisměru (dle časové polohy tipuji 283 a za ní 873). Ono to na té trojkolejce zase tak jednoduché není. Aby se dalo vždy předjíždět za jízdy, musela by tam být čtyřkolejka (hodila by se...). |
Mladějov
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9343 Registrován: 3-2007 |
Dohlib : A proč by měli "pozdržovat nějaký osobák", když 504 dojela včas a 1014 už pozdila ? Proč má několik set lidí v osobáku přijet pozdě kvůli tomu, že Jančurův fíra měl problémy s mašinou ? Ono to od K-repu vypadá fakt úplně jinak, než v reálu a dispečerovi bych nic nevyčítal, 504 včas a 1014 jeden rozjezd navíc a neovlivněna jízda dalších vlaků (které mají zas přípoje atd.) |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2888 Registrován: 7-2006 |
Od Poříčan přes Český brod až do Prahy je trojkolejná trať, Pendolino jej mohlo předjet za jízdy, pokud by raději pozdrželi nějaký osobák... Jo a myslíte,že jsme měli na trati "jen" sudou skupinu vlaků,asi né,že .... jinak bychom to vymysleli pravděpodobně jinak .. Nač brzdit os s přípojema po štrece,když to lze udělat méně bolestivěji .. 1014 si jen před Vysílačkovem přibrzdila /proti své 1017/ .. 504 ho hladce po 2 Tk předjela a on hned za ní ....pak odjela 9344 ....tak co stále řešíte .. Kdyby jel " bez závad" tak ..... mimochodem ve čt nám 1003 pár desítek minut stála rozpláclá v Pe na zhlaví,což nebyl to náhodou stejný stroj ..??
Zklamání změní člověka k nepoznání ..
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3 Registrován: 11-2016 |
PF 2017 |
Garfield
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 12035 Registrován: 10-2004 |
Láďa: 1014 si jen před Vysílačkovem přibrzdila Přes 2 minuty jsme tam stáli před vjezdem, přibrždění si představuju jinak. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 8248 Registrován: 10-2003 |
Garfield :To si ovšem musíte stěžovat u dopravce, ten má s SŽDC uzavřenou smlouvu... Jinak všem úspěšný příští rok.
Proti lži se člověk strašně špatně brání, protože když se lež pěkně řekne, tak vypadá jako pravda, a někdy je problematika tak složitá, že lidé nevědí, co je pravda a co ne.
Radim Jančura ...asi o sobě... |
Bobmaster
|
|
Neregistrovaný host 141.0.14.121 |
Zapa Jo tyhle jedovaté plivance tady chyběly. Až bude modrý cirkus někde stát u vjezdu, napíšu ti to samé. |